Slide

YAAY!

Yaay! és un projecte per Uxer School, al curs UX Immersive.

Any: 2019

Objectiu: Crear una solució per a les persones a partir d’un problema real. En el nostre cas ens vam centrar amb l’entreteniment. A partir d’entrevistes vam generar l’hipòtesi de que l’usuari volia fer activitats fora de casa però no tenia amb qui fer-les. La solució final va ser crear un un servei per aquestes persones, que els permet crear o apuntar-se a plans només pel mateix dia.

EL PROCÉS

Vam començar fent un mind map sobre l’enreteniment per fer-nos preguntes i poder realitzar les entrevistes. Una vegada realitzades les entravistes, es va fer una matriu de síntesi on vam veure que els usuaris realment tenien ganes de sortir, compartir activitats i ser més actius. Amb el design persona vam crear els possibles tipus d’usuaris a tenir en compte. El nostre tipus de persona era una noia de 26 anys, treballadora, soltera, amb ganes de sortir de la rutina i sense nigngú amb qui poder fer-ho.

Per empatitzar amb la persona vam crear un value proposition canvas, organitzant els punts de dolor, motivacions i feines a fer. Vam fer una selecció d’idees per poder veure quines serien les més fàcils d’implementar. Amb tot això vam fer un storyboard i vam tornar a entrevistar a més gent.

Llavors vam crear un prototip fet a mà del que podria ser la app, i vam fer més entrevistes. Van sorgir més dubtes generats pels usuaris, i es va reduïr les funcionalitats de la app per el més essencial (MVP).

Amb tot això, ja es va poder començar a generar el primer task flow i wireframes.